Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Постільна білизна бавовна La Modno

417871_ua 417871_ua 3120

Двоспальний євро
Комплектація:
200х220 підковдра-1шт;
240х260 простирадло -1шт;
50х70 наволочка-2шт;
Склад: 100% бавовна, варена
Постільна білизна LA MODNO STONEWASHED виготовлена з 100% бавовняної тканини по сучасній технології Stone Washed (термічна та волога обробка при високих температурах з використанням природних каменів, таких як пемза).
Ця технологія застосовується для виробів з натуральних тканин з метою поліпшення мʼякості тканини та стійкості фарб, а також досягнення певного візуального ефекту . Для досягнення цього ефекту використовуються ензимне каміння, яке обробляє поверхню тканини.
Постільна білизна LA MODNO STONEWASHED на дотик дуже приємна, мʼяка та ніжна. Тканина щільна та міцна, тому не деформується та гарно тримає форму при активній експлуатації. Після прання не дає усадку, а головне завдяки ефекту легкої помʼятості, не потребує прасування.
Технологія Stone Washed допомагає підвищити стійкість кольорів постільної білизни, уникаючи їх вицвітанню під впливом прання та впливу часу. А стильний вінтажний вигляд білизни створить особливу атмосферу в вашій спальні, гарантуючи легкий відпочинок та міцний сон
Основні переваги постільної білизни LA MODNO STONEWASHED: . - сертифікована продукція
- 100% натуральна та гіпоалергенна тканина
- не потребує прасування
- стильний зовнішній вигляд
- подарункове пакування ( картонна коробка та бавовняна сумка шопер)
- мʼякість та комфорт
- стійкість кольору
- відсутність усадки після прання
Размер Двуспальный евро комплектСостав хлопокРазмер наволочки 50х70 Размер простыни 240x260 Цвет желтый Рисунок Однотонный
До регіонів України доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова Пошта». Вартість доставки формується компанією-перевізником виходячи з габаритів, ваги, а також місця призначення доставки.
Якщо замовлення понад 4000 грн. доставка по Україні буде безкоштовною (не поширюється на акційний товар).
Накладений платіж здійснюється за мінімальною передоплатою 200 грн.
При повній оплаті на картку Ви заощаджуєте на комісії (повернення грошей) компанії перевізника.

164