Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Під яким пледом спатиме затишніше?

Кожен із нас домашній затишок представляє по-різному. Але все ж таки, теплий плед і чашка ароматного чаю доповнить будь-який зимовий вечір і зробить його затишним.
Зручний плед уособлює домашній затишок та тепло. Такий виріб стане стильним атрибутом спальної та вітальні. У нього приємно закутатися в холодну зимову пору, віддавшись атмосфері спокою та тиші. Не обійтися без пледу і в дорозі, на природі. Ця стаття допоможе підібрати такий корисний товар, враховуючи всі суттєві критерії та моменти.

Теплий плед – на вагу золота!
У Шотландії 18 ст. до такого предмета був використаний як одяг, після – як звичайна дорожня ковдра. Сьогодні ми використовуємо плед як прикрасу житла з метою зігрівання та підняття настрою. В інтернет магазинах представлено величезну різноманітність пледів, які відрізняються: кольором, розміром, складом та призначенням. Як же підібрати для себе потрібно модель серед такого величезного вибору? Кожен покупець при виборі «ламає голову», щоб визначитися з правильним матеріалом, відповідним малюнком.

Типи пледів!
< br />Залежно від свого призначення, пледи можна розділити на такі типи:
- Домашні. Це міні-ковдри чи покривала. Ними можна ховатися в холодну погоду, застеляти спальне місце. Елегантно виглядатиме красивий плед, який звисає зі зручного крісла. Він підкреслить дизайн кімнати. У такому типі пледа головне - краса, тепло та м'якість.
- Дорожні. Вони незамінні за будь-яких подорожей. Завжди обігріють та нагадають про затишний будинок. Вибираючи такий плед, важливо подивитися склад, щоб виріб не вбирав у себе пил і довго залишалося чистим. Вона повинна легко стиратися і компактно складатися.
- Плед для пікніка. Це невід'ємний атрибут будь-якого виїзду на природу. Він повинен бути в кожному заміському будинку, щоб при необхідності винести собі або гостям на вулицю. Вимоги до нього: щільність, міцність та теплота. Існують ще дитячі функціональні пледи, які також відрізняються малюнком, розміром та складом. Його можна не тільки використовувати за призначенням, але й стелити дитині підлогу під час гри. Дитячі пледи відрізняються неймовірною м'якістю та високою якістю.
Чим прикрасити кухонний простір?
Халати NUSA
Бірки на домашньому текстилі – що означають ці символи