Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Постільна білизна.

Постільна білизна практично найважливіша частина спальної кімнати. Від цієї деталі залежить якість вашого сну і, як наслідок, ваше здоров'я та загальний стан у цілому. Купуючи спальний набір, варто звертати увагу абсолютно на всі нюанси: вартість, матеріал, колір тощо. Тільки якщо ви придбаєте річ, яка подобається за всіма своїми параметрами, ви будете комфортно почуватися, відпочиваючи на такому комплекті. Що необхідно враховувати
По-перше, потрібно точно знати необхідний вам розмір, і тільки після цього вибирати, яке купити постільна білизна Сьогодні, серед сімейних пар найпопулярнішим є двоспальний євро комплект – він відповідає розмірам сучасних меблів. З'ясувавши цю ключову деталь можна далі переглядати каталог та шукати відповідну річ.
Наступний параметр – матеріал, з якого виготовлені простирадло, наволочки та підковдра. Наш сайт може похвалитися величезним вибором тканин, серед яких ви можете знайти:
• сатин;
• полістер;
• бязь;
• атлас;
• жаккард;< br />• ранфорс;
• перкаль;
• шовк;
• поплін і т.д.
Є комплекти, які виконані повністю з одного матеріалу (наприклад, шовку), є набори, виконані з додаванням іншої сировини (шовк-бамбук). Такі добавки тільки підвищують якість, спрощуючи догляд за ним, підвищуючи термін їхньої служби і т.д., але і їхня вартість може бути трохи вищою.
Не останню роль відіграє дизайн. Давно доведено, що різні кольори та візерунки по-різному впливають на людину. Та й просто, набагато приємніше лягати в ліжко, яке застелене приємним оку білизною. На нашому сайті ви можете знайти як однотонні комплекти, так і прикрашені найрізноманітнішими малюнками.
Зверніть увагу, що малюнки можуть бути найрізноманітнішими! Ви можете купити постільна білизна з якимось простим візерунком, або ж придбати просто витвір мистецтва. Ви однозначно знайдете те, що припаде вам до душі.
Переваги співпраці з нами
Найперше, що ми гарантуємо нашим клієнтам – якість товару. Вся продукція, що розповсюджується нами, має відповідні сертифікати та повністю відповідає вимогам міжнародних стандартів. У нас ви зможете купити постільну білизну найвищої якості, і однозначно не шкодуватимете про зроблену покупку.
Крім цього, однією з переваг є дуже багатий асортимент брендів. У нас ви зможете знайти свого улюбленого виробника (якщо є) або марку, про яку чули хороші відгуки. Ми розповсюджуємо білизну з Туреччини, Італії, Китаю та України – ви можете віддати перевагу будь-якій з країн-виробників.
Ну і, звичайно ж – умови оформлення замовлення та доставки. Доставка здійснюється по всій Україні протягом максимально коротких термінів. Вам не доведеться чекати на свій комплект постільної білизни місяцями – термін між датою оформлення замовлення на сайті та моментом, коли ваш товар буде на руках, займає буквально кілька днів.
Як оформити замовлення
Купити постільна білизнае за допомогою нашого сайту просто. Вам потрібно лише вивчити каталог і зробити свій
Покривала.
Як часто прати постільну білизну?
Як вибрати подушку?