Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Вуличні поштові скриньки.

Не дивлячись на те, що ми живемо за часів бурхливого і всеосяжного технічного прогресу, а в суспільстві стає все більш популярним віртуальне спілкування, справжні рукописні листи на папері ніколи не замінять електронного повідомлення. Вуличні поштові скриньки залишаються незамінним предметом для приватного домоволодіння або котеджу. З першого погляду може здатися, що вулична поштова скринька річ проста і банальна. Однак, це не так. Цей атрибут повинен мати певні характеристики, і водночас може стати прикрасою екстер'єру та бути родзинкою зовнішнього оформлення двору.
Особливості конструкції вуличної поштової скриньки.
Поштова скринька, перш за все, має задовольняти своєму основному призначенню – служити своєрідним сховищем кореспонденції. Виробники пропонують широкий асортимент цих незамінних у повсякденному житті атрибутів. Вироби можуть мати різну форму, дизайн та колір. Вуличні поштові скриньки передбачають встановлення поза приміщенням. При виборі моделі необхідно подбати про максимальний захист вмісту від атмосферних опадів.
Листи та друкована продукція потрапляє у вуличну поштову скриньку через спеціальний отвір у кришці або передній панелі, а виїмка кореспонденції може здійснюватися за допомогою відкриття дна скриньки, її передньої панелі або кришки.
Встановлювати поштову скриньку потрібно так, щоб листоноша міг безперешкодно доставити листи, газети та журнали одержувачу. Розмір цього атрибуту повинен бути таким, щоб кореспонденція в ньому не змінювалася.
Купити вуличну поштову скриньку
В інтернет магазині issi.com.ua представлені вуличні поштові скриньки справжньої європейської якості. Товар має сертифікати відповідності міжнародного зразка.
Наприклад, серії поштових скриньок «Рондо» та «Юмбо» - це найпопулярніші моделі в Німеччині. Зручні габарити, продумана геометрична форма, якісна нержавіюча сталь як матеріал для виробництва роблять виріб довговічним та надійним. Порошкова антикорозійна фарба стійка до агресивних факторів навколишнього середовища, перепадів температур та атмосферних опадів. Округла форма корпусу поштової скриньки забезпечує додатковий захист кореспонденції від попадання води у разі дощу або танення снігу.
Серія вуличних поштових скриньок «Манхетен» відрізняється стриманим дизайном та виконана у мінімалістичному стилі. Широкий асортимент кольору дозволяє підібрати поштовий атрибут під будь-який екстер'єр. Ці моделі підійдуть для справжніх цінителів комфорту та класичних традицій в оформленні.
При з'єднанні кількох поштових скриньок у єдиний блок оптимальним буде використання осередків серії «Елеганс». Правильна геометрична форма підходить для кріплення кількох ящиків.
Всі без винятку моделі вуличних поштових скриньок оснащені системою для кріплення на стіну або огорожу, мають у комплекті кілька ключів.
Наші ціни демократичні та конкурентні на ринку, а купуючи вуличну поштову скриньку в магазині issi.com.ua, можете бути впевнені як товар. Така поштова скринька прослужить не одному поколінню мешканців вашого будинку.
Ми постаралися створити максимально зручний каталог товарів, забезпечивши кожну позицію якісним фото та докладним описом. Якщо у вас залишилися питання щодо вибору моделі вуличної поштової скриньки, зв'яжіться з нашими консультантами будь-яким зручним способом.
Доставка товарів здійснюється в будь-яку точку України.
5 порад для здорового сну
Шовкові халати та піжами.
Як вибрати якісне покривало.