Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

З яким наповнювачам вибрати подушку людям, які страждають на алергію?

Комфортний сон - запорука гарного настрою, міцного здоров'я та гарної постави. Тому дуже важливо підібрати для себе правильну подушку.
На превеликий жаль, не всім людям підходять подушки з стандартним наповнювачем. Якщо Ви після контакту з подушкою стали помічати шкірні висипання, свербіж, нежить, утруднення дихання - терміново поміняйте подушку. Той, хто страждає на алергію змушений ретельно підбирати для себе наповнювач.
На сьогоднішній день, у продажу широко представлені гіпоалергенні подушки, які не викличуть погіршення самопочуття і допоможуть насолоджуватися комфортним і повноцінним сном.

Від яких подушок може виникати алергія?

Найбільш часто, алергія виникає на пух і перо. Варто відзначити, що симптоми можуть проявлятися не відразу, а лише через деякий час. Мікрочастинки пуху важко проникають через міцну тканину напірника. Саме з цієї причини не відразу можна запідозрити, що це алергія. Шерсть, також, досить часто виявляється причиною виникнення неприємних алергічних симптомів. Такий матеріал, найчастіше, дає найбільшу небезпеку при прямому контакті.
При перших підозрах на алергію, найкраще, терміново поміняти подушку на безпечну гіпоалергенну. Зауважте, що з віком ризик появи алергічних реакцій помітно збільшується. Також, гіпоалергенні подушки - найкращий варіант для дітей.

Кращі гіпоалергенні подушки?

Отже, ви твердо вирішили купити якісну гіпоалергенну подушку, але не знаєте, який віддати перевагу? Зараз постараємося розібратися в цьому питанні.
Натуральний шовк займає лідируючу позицію серед наповнювачів у таких виробів. Цей матеріал не тільки не викликає алергічних проявів, але і не дає змоги розмножуватися негативним бактеріям. Такі подушки стануть найкращим подарунком астматикам та алергікам.
Дуже популярний і штучний пух, який легко переносить прання та має лояльну ціну. Прекрасно зберігає форму і дарує комфорт. Окремо варто сказати про бамбукові подушки, які мають унікальні властивості. Бамбукове волокно легко і швидко вбирає та випаровує вологу та не створює дискомфорту. Догляд за таким виробом дуже простий.
Тенсель, бавовна та сейба також не викличуть алергічних реакцій. Кожен з них має свої індивідуальні переваги і особливості, і ціну.
Яку подушку вибрати - вирішувати Вам, головне - щоб вона не викликала неприємних відчуттів! Вдалої покупки!
Навіщо купувати надувний гамак?
Поштові ящики.
Що потрібно знати при виборі домашнього одягу