Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Як правильно підібрати рушник для ваших потреб

Будь-яка домогосподарка має в будинку як мінімум кілька основних різновидів такого затребуваного аксесуара, як домашні рушники. Існує кілька різновидів подібних атрибутів для будинку та квартири, що відрізняються своїми особливостями та робітниками «характеристиками». Правильно вибираючи рушники за типом, можна не тільки гарантувати максимальну довговічність використання, але й забезпечити комфорт та зручність у повсякденному житті.
Основні типи
У наш час купити подібні аксесуари не складає особливих труднощів, благо ринок переповнений пропозиціями від відомих виробників. Як зазначалося вище, основним критерієм вибору є сфера майбутнього використання аксесуара.
Фахівці виділяють такі основні різновиди, як:
· Кухонні рушники.
Відрізняються наявністю «вафельної» поверхні або мінімального ворсу, застосовуються для витирання рук, вимитого посуду, столу. Є елементами декору кухні, полегшують догляд за приміщенням.
· Банні рушники.
Використовуються при відвідуванні ванної, лазні, сауни. Мають досить великий розмір із середнім або довгим ворсом. Відрізняються відмінною поглинанням вологи.
· Дитячі рушники.
Аксесуари зазвичай невеликого розміру з м'якого та ніжного матеріалу з гіпоалергенними властивостями. Часто мають яскраві забарвлення, принти чи малюнки.
· Іменні та подарункові.
Ексклюзивні варіанти, виконані в оригінальному виконанні. Випускаються в подарунковій упаковці, відрізняються максимально ефектним зовнішнім виглядом.
Робимо правильний вибір
Сьогодні рушники можна купити як окремо, так і у вигляді «наборів», що включають текстиль однакового розміру та текстури, але, наприклад, різних кольорів. Це досить зручно для будь-якої господині: поки брудні вироби стираються і сушаться, можна використовувати інші рушники з набору, не порушуючи загальної стилістики вашої кухні або ванної кімнати.
Збираючись придбати подібні аксесуари, не намагайтеся заощадити на якості. Вибирайте пропозиції від перевірених постачальників та виробників, адже якісні рушники – це ваш комфорт та зручність у повсякденному використанні. відмінна поглинання вологи, міцність і стійкість до зношування, якісне фарбування по всій поверхні. Наші вироби характеризуються підвищеною міцністю та зберігають свої характеристики навіть після безлічі прань.
Le Vele.
Eponj.
Поштова скринька для приватного будинку.