Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Покривало Hanibaba та його переваги

Покривала Hanibaba та його переваги
Пропонуємо до вашої уваги продукцію з нового надходження. Покривало бренду Hanibaba з'явилося у продажу зовсім недавно, але в його позитивних якостях вже встигли переконатися багато покупців. Виріб актуальний для кожного, хто має ліжко та потребу доповнити його стильним декоративним текстилем.
Склад та інші особливості матеріалу
Турецька компанія Hanibaba дбає про те, щоб шанувальники якісного приладдя для меблів мали можливість користуватися приємними на дотик покривалами. Для цього нову модель Hanibaba Gardenia Murdum Damson, представлену в нашому каталозі, виготовили з таких матеріалів:
· Виріб на 60% складається з бавовни.
· 40% займає поліестер.
· Як прикраса на поверхні зроблена жаккардова вишивка.
· Завдяки такому складу ви будете отримувати тактильне задоволення після кожного дотику до тканини. Крім того, стильне міцне покривало – незамінний аксесуар, за допомогою якого ви захистите постільну білизну від попадання сміття та передчасного забруднення в цілому. -магазину – це не тільки про практичність та комфорт, але й про візуальну естетику. Покривало стане чудовим доповненням до спальні. Особливо воно гармоніюватиме з класичним інтер'єром, але його можна вибрати і для сучасного дизайну домашнього простору.
Покривало виконано в елегантних відтінках, а це означає, що його оцінять усі домочадці. Параметри виробу становлять 250х270 сантиметрів, що дозволяє приховати не тільки саме ліжко, але його каркас. Це особливо вигідно, якщо внизу розташовуються особисті речі.
Переваги покривала
Можна нескінченно говорити про естетичність цього текстильного виробу, але зовнішні особливості доповнені бездоганними експлуатаційними характеристиками. Матеріал невибагливий у догляді, він легко відмивається і досить швидко випаровує вологу.
Покривало комплектується двома наволочками 50х70 сантиметрів, що відповідають за дизайном. Так, покупець отримує не одну обновку для своєї спальні, а цілих три. Вони ідеально поєднуються один з одним. Турецька продукція Hanibaba, придбана в нашому інтернет-магазині,
Pavia.
Як правильно вибрати ковдру
Халат.