Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Халати NUSA

Махровий халат NUSA – це натуральне трикотажне полотно середньої щільності, поверхня якого вкрита пухнастим та м'яким петельним ворсом з основних ниток. Ворс у махри може бути з однієї (одностороння махра) або з двох сторін (двостороння махра). Склад – 100% бавовна.
Особливості махри:
• тканина, що дихає, не дратує шкіру;
• має теплоізоляцію;
• вбирає вологу;
• не меніться і не деформується;
• не вимагає спеціального догляду.
Як доглядати за махровими халатами:
- Перед використанням халат необхідно випрати (позбутися залишків виробничої обробки, пил, ворсинки і т.д.).
- Махрову тканину з натуральної 100% бавовни високої щільності не можна прати в економному режимі, оскільки вимагають багато води для полоскання. більше 400-600 оборотів, інакше нитки можуть витягнутися.
- Махрові халати, також як і інші махрові вироби (рушники, простирадла тощо) потрібно прати окремо від інших речей. Їх також не варто сильно вичавлювати.
- Сушіння, як на свіжому повітрі, так і в сушильній машині допускається.
- Гладити махрові вироби можна, але не рекомендується. Через праску вони втратять свою пишноту та обсяг. Якщо на халаті або іншому виробі є декоративні елементи: вишивка, бордюри, то після сушіння рекомендується пропрасувати їх праскою слабкого нагрівання.
< br /> Велюровий халат NUSA має м'яку ворсову бархатисту поверхню.

Велюр – ніжний, м'який натуральний матеріал, поверхня якого складається з безлічі ворсинок. Велюр дуже міцний і стійкий до тертя, подряпин і т.д. Він не втрачає зовнішнього вигляду і форми, тому велюрові халати навіть через кілька років мають початковий вигляд і готові до носіння. Велюр більш теплий матеріал, ніж холодний, тому велюрові халати знадобляться вам восени та взимку.

Спеціальний догляд за халатами з велюру не потрібний. Прати їх можна як вручну, так і в пральній машині за температури не вище 30 °С.
Викручувати велюрові халати категорично не можна! Буде достатньо режиму віджимання в пральній машині. А так як велюр не мнеться і не утворює складок, то і прасувати халати з велюру немає необхідності. Вона виготовляється з натурального матеріалу – целюлози (деревини та рослин), отриманої методом пресування. У чистому вигляді віскоза дуже гарна, ефективна пряжа. Віскозна тканина м'яка, еластична і мало електризується.
Основні якості віскози:
- приємна на дотик;
- гігроскопічна;
- повітропроникна.
За допомогою віскози покращуються властивості бавовни: додавання її до бавовняної пряжі підвищує швидкість вбирання вологи. Також слід зазначити, що віскоза не накопичує статичної електрики.
10 причин, чому варто обрати наш інтернет-магазин.
Килимки у ванну покупка в інтернеті.
Покупка постільної білизни в інтернеті.