Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Критерії вибору дитячої постільної білизни

Міцний і спокійний сон – запорука гарного настрою та відмінного самопочуття малюка. Кожен батько турбуватися про те, щоб дитині було зручно і комфортно проводити час у своїй постільці. Створюючи комфортні умови для чада, ретельну увагу варто звернути на вибір постільної білизни. Грамотно підібраний текстиль зробить сон Вашої дитини не тільки міцною, а й безпечною!

Основні критерії вибору!

Сучасний ринок пропонує величезну кількість продуктивних компаній. Перш ніж зробити свій остаточний вибір, потрібно уважно ознайомитись із певними особливостями вибору:
1. Безпека. Особливу увагу при покупці приділяйте матеріалам виробництва. Тканина не повинна містити шкідливих хімічних компонентів, інакше може з'явитися алергічна реакція та свербіж.
2. Тільки натуральна тканина! Найкращий вибір: сатин, бязь, фланель, ранфорс, льон, бамбук.
3. Гігроскопічність. Так називається властивість матеріалу поглинати вологу. Малюки можуть потіти під час сну, вбираючи зайву вологу в себе, тканина не доставлятиме дитині дискомфорту під час відпочинку.
4. Повітропроникність. Це ще один важливий фактор, який забезпечить повноцінний сон дитині.
5. Тепловіддача. У холод, постільна білизна має зігрівати, а в спеку, навпаки, охолоджувати.
6. Тканина не повинна електризуватися.
7. Кольоровий тон. Психологи стверджують, що колір постільного не повинен бути яскравим. Кожен колір і відтінок має на малюків певний вплив: жовтий – покращує настрій, розвиває творчі здібності; зелений, синій – заспокоюють, знімають емоційну напругу; білий – добре впливає на зір, пастельні тони – посилять апетит.
Звичайно ж, віддавати перевагу слід матеріалам якісним. Звертайте увагу на такі критерії, як: стійкість кольору та міцність. Хороший комплект дитячої постільної білизни не линятиме і витримає багато циклів прання. Якісний текстиль легко піддається відгладжуванню та відпранню. Обов'язково варто звернути увагу на обробку швів. У якісної білизни ці шви просстрочені подвійним білизняним швом, де заховані всередину краю. Вибирайте комплекти за сезоном . Декоративні елементи повинні розташовуватися на зовнішній стороні підковдра, однак, краще, якщо їх зовсім не буде. br /> Бажаємо удачі у виборі! Нехай Ваш малюк росте здоровим!
Постільна білизна.
Karacа Home.
Valtery.