Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Valtery.

В інтернет магазині постільної білизни та домашнього текстилю issi.com.ua у вас є можливість підібрати атрибути для сну та предмети домашнього побуту. Великий асортимент та широкий вибір товарів не залишать вас байдужим.
Нічний відпочинок є невід'ємною частиною нашого життя. Хороший сон у комфортних умовах допомагає відновити сили, сприяє збереженню здоров'я, дарує нам гарний настрій упродовж дня. Якість сну безпосередньо залежить від спального приладдя та постільної білизни.
Чому вибирають постільна білизна Valtery
Компанія Valtery розпочала свою діяльність у Китаї на початку 90 -Х років минулого століття. За цей час продукція цього бренду вподобала споживачів, і сьогодні з успіхом продовжує завойовувати європейські ринки.
Виробництво продукції здійснюється з найкращих матеріалів природного походження на сучасному обладнанні з використанням передових технологій обробки тканин. Споживчі характеристики товару пройшли перевірку. Відповідність міжнародним стандартам якості та безпеки постільної білизни Valtery підтверджено відповідними сертифікатами.
Постільна білизна цієї торгової марки характеризує насамперед: Висока якість тканини. Постільний текстиль Valtery виготовляють із 100% натурального бавовняного матеріалу. Традиційні сатинові комплекти дуже гарні. Сатин чудово підходить для виготовлення текстилю для сну. Він має гарні тактильні характеристики, довговічний, не потребує складного догляду. Нова, сучасна тканина – софткотон, виготовляється з висококласної бавовни. Постільна білизна з неї має підвищену м'якість і гігроскопічність. Воно практично не меніться.
• Сучасний дизайн та різноманітність кольорів. Комплекти постільної білизни Valtery відрізняє оригінальне виконання та широка варіативність колірної гами. Дизайнери компанії створили оригінальні принти у вигляді східних мотивів, геометричних орнаментів, квіткових малюнків. Любителі класичної білизни у стриманому стилі зможуть підібрати однотонний комплект спокійних тонів або з дрібним малюнком у вигляді смужки чи гороху.
• Бездоганний пошиття. Постільна білизна бренду Valtery відрізняється якісним виконанням. Виробництво на сучасному обладнанні з використанням передових технологій дозволило отримати довговічні вироби. Така постільна білизна прослужить вам не один рік, не втрачаючи своєї привабливості.
Купити постільну білизну Valtery
Купити постільну білизну Valtery безпосередньо від виробника ви можете у нашому інтернет магазин. Ми пропонуємо комплекти постільної білизни різного розміру та різної комплектації:
• полуторні;
• двоспальні євро;
• сімейні.
Для вашої зручності ми створили функціональний каталог, забезпечили кожну позицію докладним описом та якісним фото. Здійснити покупку ви можете, поклавши вподобаний товар у кошик або зателефонувавши нам за вказаними телефонами. Якщо вам потрібна докладна консультація або допомога у виборі товару, замовте зворотний дзвінок. Наші консультанти зв'яжуться з вами та безкоштовно нададуть усю необхідну інформацію.
Пам'ятаєте слова великого Шекспіра «Ми створені зі сновидінь»? Вони якнайкраще відображають важливість здорового сну для людини. Подбайте про комфорт своєї сім'ї – купіть постільну білизну Valtery для себе та своїх близьких.
Deco Bianca.
Eponj.
Як вибрати якісне покривало.