Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Постільна білизна.

Значну частину свого життя ми проводимо уві сні. Чи сон буде здоровим, залежить від того, на чому ми спимо. У нас є різні комплекти постільної білизни: від популярних недорогих до незвичайних. Створюючи каталог, ми постаралися зібрати максимальні відомості та представляємо лише свіжі, затребувані пропозиції ринку. У нас ви придбаєте, набори та покривала відомих турецьких брендів – світових лідерів, а також вироблені на китайських фабриках та в Україні. Його характеристики відповідають усім критеріям, які ми пред'являємо до таких придбань. Спокійний класичний дизайн припаде до смаку і молодим людям і клієнтам старшого віку. Виконані вони у продуманому стилі. У нас запропонована широка гамма кольорів, що допоможе підібрати покупку під інтер'єр будь-якої спальної кімнати.

Асортимент

Один із найголовніших аспектів, на який варто звернути увагу при пошуку, це тканина. У нас є оригінальні новинки, виготовлені зі 100% натуральної бавовни. Воно не викликає алергії, має гігроскопічність, не електризується, поєднує унікальні тактильні якості. Ранфорс –сучасна розробка та одна з найкращих у цій галузі. Своєрідне плетіння ниток робить її особливо міцною. Він непогано пропускає повітря та вбирає вологу. Влітку воно подарує вам прохолоду і зігріє в холодну пору року.
Товари із сумішових полотен відрізняється міцністю та довговічністю, при цьому всі їхні переваги збережені. Безперечними перевагами можна вважати:
• довгий термін використання;
• легко стирається, не дає усадки;
• не вигоряє;
• розгладжується і не змінюється.
Найдорожчий і красивий матеріал – шовк. Він зробить ваше ліжко елегантним і розкішним, відмінно «дихає», має чудову властивість зберігати тепло тіла і підходить для будь-якої пори року. Ми раді запропонувати вам у нашому інтернет магазині купити елітну постільну білизну з нього у різноманітних кольорах. Придбайте його для власної спальні, або ж воно може стати хорошим подарунком. вигляді. Особливих хитрощів у догляді за бавовняною продукцією немає. Необхідно правильно вибрати режим прання та миючий засіб. Температура вказана на бирці. Важливо дотримуватися рекомендацій, оскільки, наприклад, бавовняні вироби чудово витримують умови пральної машини, не линяють, не деформуються, залишаються яскравими. Прасувати його зручніше злегка вологим. Воно більш вибагливе. Прати його краще дбайливо вручну або в хімчистці. Сушити, оберігаючи від попадання прямих сонячних променів.
У нашому магазині постільної білизни ви не знайдете неякісні підробки. Ми стежимо за останніми новинками у світі домашнього текстилю, працюємо безпосередньо із зарубіжними виробниками та гарантуємо справжність. Ми задовольнили всі можливі запити покупців, наші ціни на представлені варіанти вас приємно здивують. Якщо ви хотіли співпрацювати з надійним продавцем, який забезпечить вигідні угоди, то ви знайшли його в нашій особі. На сайті компанії доступна вся потрібна інформація для кожної людини. Також скористайтесь телефоном, зателефонуйте нам та отримайте безкоштовну консультацію спеціаліста. Станьте нашим другом та пропонуйте наші послуги своїм друзям. З нами ви будете трішечки щасливішими! Обіцяємо знижки та презенти, сюрпризи та розпродажі для кожного, хто вже сьогодні ухвалить рішення приєднатися до нас.
http:/ /issi.com.ua/ru/pers_shop/postelnoebele/
Чим прикрасити кухонний простір?
FIRST CHOICE
Mariposa.