Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

ALTINBASAK.

Чого ми очікуємо від постільної білизни? Звичайно ж, в першу чергу комфорту та зручності під час відпочинку, а також відповідності нашому смаку та гармонії з інтер'єром спальної кімнати.
Інтернет магазин issi.com.ua представляє своїм постійним покупцям та новим клієнтам новинку в каталозі постільної білизни – комплекти бренду ALTINBASAK.
Цікаві факти про компанію ALTINBASAK
У 1970 році в турецькому місті Денезлі було засновано фабрику з пошиття постільної білизни. Вона стала одним із перших турецьких виробників, які заслужили визнання у всьому світі.
Сьогодні це велике підприємство. Його виробничі потужності розташовуються на більш ніж 20 тисяч квадратних метрів території. Половина продукції фабрики реалізується на вітчизняному ринку, половина експортується до європейських країн, США, Великобританії, Росії. Саме бездоганною якістю товару бренд отримав визнання у всьому світі. Високий рівень виробництва, якісні показники товару та його безпека підтверджуються міжнародними сертифікатами.
Постільна білизна ALTINBASAK. Споживчі якості.
Комплекти постільного текстилю ALTINBASAK виготовляються лише з натуральних тканин. Співробітники компанії ретельно відбирають для виробництва бавовну найкращих турецьких сортів. Найбільшою популярністю користуються гарнітури з:
• сатину;
• бязі;
• ранфорсу.
Постільна білизна із сатину має природну м'якість і гладку текстуру. Спати на ньому приємно та комфортно. Тканина добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, вбирає вологу, не викликає алергію та подразнення на шкірі. На вигляд вона нагадує шовк, виглядає дуже ошатно і вишукано. Догляд за постільною білизною із сатину не складний. Вироби добре переносять прання, при взаємодії з миючими засобами не втрачають яскравість кольору, гладити сатинову білизну краще злегка вологою.
Постільний текстиль із ранфорсу коштує дешевше за сатинові комплекти. Це чудовий варіант для повсякденного використання. За рахунок особливого переплетення волокон ранфорс має підвищені показники міцності та зносостійкості, при тому, що має всі якості натуральної бавовняної тканини.
Дизайн та колірне виконання комплектів постільної білизни бренду ALTINBASAK відрізняється великою різноманітністю. Любителі спокійних відтінків та класичного дизайну зможуть підібрати текстиль до душі. Вишукані комплекти з вишивкою або мереживом, набивним малюнком або малюнком нікого не залишать байдужим. Тим же, хто віддає перевагу буянню фарб, соковитим фруктовим або квітковим принтам теж буде з чого вибрати в асортименті продукції ALTINBASAK. , США та багатьох інших країн світу. Українським покупцям таку можливість надає інтернет-магазин issi.com. У нашому каталозі представлені комплекти різного розміру та комплектності:
• полуторний комплект містить простирадло, підковдра та дві наволочки;
• двоспальний євро комплект складається з простирадла підковдра та двох наволочок;
• сімейний набір включає простирадла, два підковдри і дві наволочки.
У нас представлена ​​найбільш повна колекція постільного текстилю марки ALTINBASAK, наш асортимент постійно розширюється. Ви обов'язково підберете комплект відповідно до своїх вимог.
Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога в облаштуванні спального місця, зв'яжіться з нашими консультантами. Ми зробимо все, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога в облаштуванні спального місця, зв'яжіться з нашими консультантами. Ми зробимо все, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога в облаштуванні спального місця, зв'яжіться з нашими консультантами. Ми зробимо все, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Як вибрати покривало.
Постільна білизна.
Покупка покривала в інтернеті.