Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Рушники Irya.

Турецька компанія «Irya» працює в Україні з 2010 року і має тут своє представництво. Сьогодні вона є одним із визнаних лідерів у сфері виробництва домашньої текстильної продукції. В основу діяльності підприємства закладено принцип турботи про здоров'я та комфорт споживачів. Вся продукція компанії має міжнародні сертифікати якості і з успіхом продається в європейських країнах, Великобританії.
Каталог продукції торгової марки Irya включає великий асортимент:
• постільної білизни,
• покривал,
>• подушок,
• рушників,
• домашнього одягу.
У виробництві використовуються тільки найкращі сорти бавовни, барвники найвищої якості. Оригінальні рішення французьких та італійських дизайнерів роблять текстиль цього виробника елегантним і водночас модним та сучасним.
Рушники ТМ «Irya» – найкращий вибір
Рушник – це незамінна річ у кожному будинку. Індивідуальний аксесуар є у всіх членів сім'ї у кількох примірниках. Щодня дотик рушника ви відчуваєте на своєму тілі. Чи вмиваєтеся ви, чи миєте руки або приймаєте душ, у будь-якому випадку ви берете цей предмет ужитку. Тому важливо, щоб рушник був не лише красивим, а й якісним.
Якщо ви вирішили оновити рушники або просто придбати вироби в іншому кольорі, то ми впевнено можемо рекомендувати вам текстиль турецького виробника «Irya». У каталозі нашого інтернет-магазину issi.com.ua представлені рушники «Irya»:
• класу «Еліт»,< br />• з бахромою,
• набори рушників
Всі вироби виготовлені з високоякісної, екологічно чистої, натуральної махрової тканини. 100% бавовна – це найпоширеніший матеріал для виготовлення рушників. Такі вироби добре вбирають вологу, м'які і приємні на дотик і мають легкий масажний ефект. Натуральні матеріали не викликають алергію, подразнення на шкірі, не накопичують статичну електрику.
При виробництві продукції компанією «Irya» застосовуються якісні сучасні барвники, а завдяки особливій технології фарбування тканини, вироби зберігають свій колір після численних прань, не вигоряють. Рушники турецького виробника не потребують складного догляду, чудово переносять прання у пральній машині. Рекомендації щодо необхідної температури та режими прання вказані на етикетці.
Багато варіантів кольорів дає можливість підібрати рушник або комплект виробів «Irya» найвибагливішим покупцям. Це може бути строга стримана, спокійна палітра кольорів або, навпаки, виріб із незвичайним яскравим малюнком. Все залежить від ваших смакових пристрастей та дизайнерських рішень у ванній кімнаті.
Купити рушники ТМ «Irya»
У колекції магазину issi.com.ua зібрана велика колекція рушників ТМ «Irya», а також набори рушників, що складаються з декількох виробів, різних розмірів. Наші спеціалісти стежать за останніми новинками цього відомого турецького виробника. Ми пропонуємо шикарні махрові рушники з жакардовими бордюрами, елегантною вишивкою, гарними принтами.
В асортименті рушника «Irya» розміром:
• 50 х 90;
• 90 х 150;
• 70 х 130;
Набори рушників можуть стати вигідним придбанням для вашої родини або як приємний подарунок вашим близьким. До складу такого набору входить кілька предметів різного розміру: великий банний рушник і один або два рушники середнього розміру для обличчя та рук. Такий текстиль виглядає ошатно і стильно, тому що всі предмети в наборі виконані в одній гамі кольорів з однакового матеріалу.
Доставка товару, купленого у нашому магазині, здійснюється в будь-яку точку України. Приємних покупок!
Такий текстиль виглядає ошатно і стильно, тому що всі предмети в наборі виконані в одній гамі кольорів з однакового матеріалу.
Доставка товару, купленого у нашому магазині, здійснюється в будь-яку точку України. Приємних покупок!
Такий текстиль виглядає ошатно і стильно, тому що всі предмети в наборі виконані в одній гамі кольорів з однакового матеріалу.
Доставка товару, купленого у нашому магазині, здійснюється в будь-яку точку України. Приємних покупок!
Постільна білизна.
Правильне рушник: як вибрати і де використовувати?
Килимки у ванну покупка в інтернеті.