Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Як вибрати ковдру.

Уві сні людина проводить значну частину свого життя. Тому організація комфортного місця відпочинку має дуже велике значення. Вибір «правильної» ковдри – заняття відповідальне та важливе. Незважаючи на те, що у кожної людини можуть бути свої уподобання, але варто мати на увазі, що якісна ковдра повинна відповідати певним базовим вимогам.
Вибираємо сезонність< br /> При покупці такого атрибуту для сну, як ковдра, в першу чергу визначтеся, для якої пори року ви підбираєте річ. За цим показником вони бувають: літнє. Легке покривала для теплої пори року, повинні мати хорошу повітропровідність і гігроскопічність;
• демісезонне. Це універсальний вид, який підійде для осінньо-весняного періоду. а так само взимку для людей з гарною терморегуляцією; зимове та особливо тепле. Підійдуть для людей з підвищеними потребами в обігріві або тим, хто любить спати взимку з відкритою кватиркою у прохолодній кімнаті. ковдруза сезонністю, беріть до уваги температуру в спальні, рівень опалення в зимовий період і, звичайно ж, керуйтеся власними відчуттями, звичками та уподобаннями.
Вибираємо наповнювач< /strong>
Основна функція ковдри – це забезпечити комфортну температуру тіла під час сну. Цей показник безпосередньо залежить від матеріалу, з якого його виготовлено. Сьогодні на ринку представлено безліч різноманітних наповнювачів для ковдр. Умовно їх можна розділити на дві великі групи:
• натуральні
• штучні.
Найпопулярнішим з натуральних наповнювачів є пухові ковдри. Вони дуже теплі, легкі, дозволяють тілу дихати і чудово відводять вологу. Недоліком такого матеріалу є підвищений рівень розвитку алергії у людини та складності у догляді. Вовняні ковдри не менш популярні. Їх виробляють із верблюжої, овечої вовни та сировини з хутра домашніх лам. Вважається, що такі атрибути для сну мають лікувальні та антибактеріальні властивості, здатні зменшити біль у суглобах та ревматичні болі. Ковдри з натурального шовку мають унікальні особливості. Влітку вони дарують прохолоду, а взимку чудово зігрівають. Цілющі властивості шовку відомі з давніх часів. Єдиним недоліком такого наповнювача є порівняно висока ціна, але справжніх любителів комфорту це не зупиняє.
Сучасні синтетичні матеріали мають чудові споживчі характеристики. Вироби з такими наповнювачами не викликають алергію, добре зігрівають, проводять повітря та утримують вологу. Основною перевагою таких ковдр, у порівнянні з натуральними, є простота у догляді. Вироби такого типу чудово переносять прання в автоматичній пральній машині, швидко сохнуть і не втрачають своїх властивостей.
Важливі поради щодо вибору ковдри.
Перед покупкою ковдри, визначтеся з розміром виробу і простежте, щоб розмір ковдри відповідав розміру вашої постільної білизни, яку плануєте використовувати. Чохол для ковдри має бути виготовлений із щільної натуральної тканини. Краще якщо він буде знімним, це полегшить догляд за виробом.
У нас в магазині issi.com.ua представлені якісні ковдри всіх розмірів та видів. Наші фахівці досконально вивчили характеристики та властивості виробів та готові безкоштовно поділитися з вами інформацією та допомогти з вибором цього важливого атрибуту для вашої спальні.
Valtery.
ISSIMO HOME
Le Vele.