Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Покривала.

Покривало є невід'ємною частиною композиції будь-якої спальної кімнати. До його вибору треба відповідати. Крім декоративної функції, ця частина інтер'єру має ще й практичне значення. У нашому інтернет-магазині представлений великий асортимент покривал на ліжку бездоганної якості від провідних турецьких, італійських, іспанських та інших виробників. У нашому каталозі будь-яка господиня підбере виріб на свій смак.
• Покривало-піке – зазвичай виготовлене з натуральної бавовняної тканини. Їх відрізняє стриманий шляхетний дизайн, широка кольорова гама. Спеціальна тканина піке є трикотажне полотно, створене особливим способом. Воно невибагливо у догляді, легко стирається, практично не мнеться. Теплими літніми ночами таке піке послужить як легка ковдра.
• Плед асоціюється з затишком і комфортом. Тільки в нашому магазині ви знайдете найбагатший асортимент пледів провідних виробників. Ми підберемо для вас виріб потрібного розміру та кольору, а також за складом тканини, виходячи з ваших побажань та переваг. Таке покривало не лише прикрасить кімнату, а й лагідно зігріє у прохолодну пору року.
• Стьобане покривало стане родзинкою будь-якої спальні і зможе замінити ковдру будь-якої пори року. У нашому каталозі представлений текстиль різних форм і у різному виконанні. Покривала з двосторонньою натуральною основою мають прекрасні гігієнічні та декоративні функції. Верхня частина може бути виконана із штучних матеріалів або шовку. Такі покривала практичніші і, безперечно, ошатніші. Повітряність, різноманітність малюнків та рельєфна структура задовольнить найвишуканіший смак.
• Шовкові та атласні. У нашому магазині ви можете купити шикарні елітні шовкові та атласні покривала. Їхня тонка фактура, м'який блиск, вишукані орнаменти та малюнки додадуть вашій спальні неповторний образ. Домашній текстиль з шовку чудово переносить чистку і дуже довгий час зберігає свій первинний зовнішній вигляд.
Ми раді запропонувати вам величезний асортимент різних покривал, всіх можливих форм, кольорів, матеріалів та розмірів (від дитячих до двоспальних). У нашій команді працюють професійні дизайнери, які допоможуть вам визначитися з вибором та врахувати всі нюанси (розмір та дизайн ліжка, розташування вашої спальні щодо сторін світла, інших текстильних рішень інтер'єру кімнати).
http://issi.com.ua/ru/pers_shop/pokrivala/
Килимки у ванну покупка в інтернеті.
Ковдра.
Ідеальний банний рушник – який він?