Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Нові ковдри мирсон бамбукові та шовкові.

Ласкаво просимо до інтернет магазину issi.com.ua! У нас ви з легкістю можете вибрати для себе та своїх близьких текстильні предмети домашнього побуту, постільна білизна та одяг. Сьогодні пропонуємо вам звернути увагу на оновлений каталог бамбукових та шовкових ковдр «MirSon». Вироби цього італійського бренду відрізняються неперевершеною якістю при доступній ціні. ».
Ласкаво просимо до інтернет магазину issi.com.ua! У нас ви з легкістю можете вибрати для себе та своїх близьких текстильні предмети домашнього побуту, постільна білизна та одяг. Сьогодні пропонуємо вам звернути увагу на оновлений каталог бамбукових та шовкових ковдр «MirSon». Вироби цього італійського бренду відрізняються неперевершеною якістю за доступної ціни.
Цікаві факти про компанію «MirSon».
У далекому 1879 році в провінційному італійському містечку П'іченца розпочала свою діяльність швейна фабрика. Завдяки високій якості продукції, товари сподобалися мешканцям містечка та добре продавалися. В результаті підприємство стрімко розвивалося, і незабаром про нього заговорили по всій Італії. До 1920 «MirSon» стає лідером на ринку продукції домашнього текстилю. Основним напрямком було обрано виробництво ковдр та подушок з різними видами наповнювачів.
У середині ХХ століття відкриваються фабрики «MirSon» у Великій Британії, Австрії, Швейцарії. Політика керівництва компанії полягає у максимальному наближенні швейних цехів до споживача з метою зменшення вартості своїх товарів. Сьогодні виробничі потужності підприємства розташовані у всьому світі.
З 2005 року італійська компанія «MirSon» прийшла і до України. Продукцію світового лідера з виробництва домашнього текстилю відзначено міжнародними сертифікатами якості. Тепер і українські покупці можуть порадувати себе товарами.
Новинки від KARACA HOME
Сатинові комплекти Koloco.
Надійшли у продаж ковдри з Португалії Leiper.