Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Велюровий жіночий халат довгий з мереживом Nusa 4150

385062_ua 385062_ua 2550 2465 S 2465M 2465L/XL 24652XL 24653XL 2465
NUSA (Туреччина)

Склад: 80% бамбук, 20% мікрофібра
Велюровий жіночий халат довгий з мереживом Nusa 4150 - це ідеальний вибір для тих, хто бажає відчути максимальний комфорт і розкіш у своєму домі. Виготовлений з високоякісного велюру, він приємний на дотик і забезпечує тепло та затишок. Крім того, красивий мереживний малюнок додає жіночності та шарму в образ.

Халат довгий, що забезпечує повне покриття тіла, що в свою чергу допомагає створити відчуття комфорту і затишку. Завдяки тканині, з якої виготовлений халат, він дуже м'який і приємний на дотик, що дозволить по-справжньому розслабитися після довгого дня.

Халат обладнаний капюшоном, який захистить вас від холоду та вітру, а також пояс, який дозволить регулювати щільність облягання халата. Ви можете вибрати потрібний розмір, який підійде саме вам і дозволить почуватися максимально комфортно.

Халат довгий з мереживом Nusa 4150 - це не тільки предмет одягу для дому, але й стильний та витончений аксесуар, який стане прикрасою вашого гардеробу. Він ідеально підійде для вечірніх посиденьок з друзями або романтичної вечері з коханим.

Якщо ви бажаєте відчути себе комфортно та затишно у своєму домі, а при цьому виглядати стильно та витончено, то велюровий жіночий халат довгий з мереживом.
Халаты женскиеРазмер одежды размер S размер M размер L/XL размер XXL размер XXXL Состав бамбук велюр махра микрофибра Детали с капюшоном длинные с кружевомПроизводитель NUSA (Турция)
До регіонів України доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова Пошта». Вартість доставки формується компанією-перевізником виходячи з габаритів, ваги, а також місця призначення доставки.
Якщо замовлення понад 4000 грн. доставка по Україні буде безкоштовною (не поширюється на акційний товар).
Накладений платіж здійснюється за мінімальною передоплатою 200 грн.
При повній оплаті на картку Ви заощаджуєте на комісії (повернення грошей) компанії перевізника.

468