Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Бірки на домашньому текстилі – що означають ці символи

Кожен, хто стикався з покупкою постільної білизни або іншого виду текстилю, знає, що на таких виробах є маркування.
Щоб донести інформацію для людей у ​​всьому світі, Міжнародною організацією стандарту розроблено спеціальні маркування. Вони забезпечать кожного покупця про те, як правильно доглядати текстильні вироби.

Навіщо слідувати інструкції на бирці?

Ніколи раніше не звертали увагу на вміст бирки і прали текстиль, не використовуючи вказівки від виробників? Настав час звертати пильну увагу на всі знаки, що містять на етикетках, це допоможе в подальшому уникнути проблем і неприємностей. Повірте, на вивчення такої інформації часу піде не більше хвилини.
Більшість продуктивних компаній рекомендують прати білизну самим щадним способом - це допоможе білизні прослужити тривалий експлуатаційний період, зберігши при цьому, всі свої первісні характеристики. Та й зайвий раз, перевірити себе не завадить! . Пам'ятайте, Х означає, "Не роби цього!" Якщо бажаєте, щоб придбана річ служила Вам довго і надійно, тоді не зрізайте ярлик. яким способом і за якої температури. У центрі виробу вказується певний градус. Під тазом можуть бути зображені лінії. Одна лінія означає, що річ повинна стиратися виключно в режимі, що щадить. Якщо дві лінії – на делікатному пранні. Якщо такі лінії відсутні, цикл прання можна вибрати будь-який.

Іноді є інформація про відбілювання, оформлена в трикутнику. Якщо цей трикутник перекреслено, значить, річ не піддається такій процедурі. Якщо трикутник супроводжується двома похилими лініями, це означає, що використаний відбілювач має бути без хлору. Якщо трикутник порожній – вибирайте будь-який вид відбілювача.

Зображення праски, підкаже за якої температури допускається прасування. Якщо в ньому одна точка – низька температура, дві – середня, три – висока.
Килимки для ванни.
Постільна білизна купити в інтернет магазині
Навіщо купувати надувний гамак?