Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

ISSIMO HOME

Бренд Issimo home вже багато років по праву займає провідне місце у світі на ринку домашнього текстилю та постільної білизни. Виробництво здійснюється компанією «Башарі текстиль» в одному із промислових центрів Туреччини – місті Бурса.
У каталозі нашого магазину ми із задоволенням пропонуємо широкий асортимент товарів для дому торгової марки Issimo home:
• Постільна білизна
• Пледи та покривала
• Текстиль для кухні
• Махрові чоловічі, жіночі та дитячі халати
Елітна постільна білизна це візитна картка бренду. Для його виробництва беруть екологічно чисту турецьку бавовну найвищої якості, натуральний льон, бамбукове волокно. Використовуючи найякісніші матеріали, тканини та барвники, передові сучасні технології турецькі фахівці домоглися того, що їхня продукція має найвищі споживчі якості.
Комплекти постільної білизни Issimo home із сатину відносяться до класу «люкс». Високоякісне тканинне полотно для його виробництва виготовляють із натуральної бавовни шляхом щільного переплетення тонких ниток. В результаті матеріал виходить міцним із гладкою блискучою поверхнею. Для фарбування тканини використовують лише якісні сертифіковані, нешкідливі для організму барвники. Фарба наноситься декількома способами: пік, принт, панельний або ротаційний спосіб. Технологам Issimo home вдалося досягти дуже стійкого фарбування. Постільна білизна цієї марки чудово витримує часті прання, не втрачаючи своєї яскравості та привабливості.
Пошиття постільної білизни здійснюється на сучасному обладнанні досвідченими фахівцями. Ноу хау компанії - особлива обробка білизни оверлоком у кілька ниток замість звичайного шва білизни. Це робить постільна білизна ще більш довговічною та зносостійкою. На кожному етапі виробництва вироби проходять контроль та строгу перевірку.
У команді Issimo home працюють професійні дизайнери. Вони дуже відповідально та ретельно розробляють забарвлення кожної колекції. Створені дивовижні красиві сюжети і елегантні комплекти припадуть до смаку найвибагливішому покупцеві і стануть окрасою будь-якої спальні.
Тільки купивши домашній текстиль для спальні турецької торгової марки Issimo home, ви зможете оцінити всі старання виробника зі створення розкішного спального текстилю. Комплект постільної білизни буде чудовим подарунком вам та вашим близьким.
У нашому інтернет магазині ми пропонуємо комплекти Issimo home у різних розмірах та дизайнерському виконанні. Наші консультанти допоможуть підібрати виріб, який відповідає саме вашим вимогам, і зроблять все, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Як вибрати рушник.
Як часто прати постільну білизну?
Плід.