Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Як доглядати шовкові халати?

Шовковий халат – ось що любить кожна дівчина та жінка. Саме цей виріб для дому дає можливість відчути потік краси та ніжності. Розкішний і практичний халат з шовку вимагає до себе дуже дбайливого ставлення.
Як відомо, халати з натурального шовку коштують чималих грошей, тому купивши таку шикарну річ, необхідно прагнути якомога довше зберегти всю красу тканини.
Це дуже делікатна тканина, де іноді навіть крапелька чистої води може залишити пляму. Як же доглядати оригінальні шовкові халати, щоб довго мали зовнішній вигляд нового?
Перш ніж помістити халат у пральну машинку, необхідно знати особливості прання тканини з шовку.

Особливості прання

Прання не повинно здійснюватися за високої температури. Найоптимальнішою вважається 20-30 градусів за Цельсієм. Можна і навіть потрібно використовувати спеціальні пом'якшувальні засоби у вигляді кондиціонерів. У жодному разі не використовуйте відбілювачі - це отрута для шовку! Такий засіб пошкодить структуру ніжних ниток, зробить їх ламкими, а можливо, навіть утворює дірки.
Найоптимальніший і надійніший варіант - ручне прання. Якщо все-таки вважаєте за краще прати в машинці, тоді тільки на режимі «делікатні тканини». Якщо побачили, що на халаті є плями, не варто відкладати прання на потім, займіться пранням негайно, поки пляма «свіжа». Нанесіть пральний засіб на м'яку губку та потріть по волокнах. Після цього варто прополоскати весь виріб, а не тільки там, де було забруднення.
Після прання не вичавлюйте халат методом скручування, оскільки це легкий спосіб пошкодити волокна. Сушити потрібно в розправленому вигляді, бажано на тремпелі у звичайних домашніх умовах, не на батареях та рушникосушках. Не використовуйте сушку в пральній машині, так як шовкові нитки можуть розпуститися. Великі складки обробляються парою.

Найголовніше, пам'ятайте, що розкішний шовковий халат потрібно берегти. Не стійте у ньому біля плити, не забризкуйте водою. Прислухавшись до наших вищенаведених рекомендацій, ви не тільки продовжите термін служби гарного халата, але й зможете надовго зберегти його шикарний зовнішній вигляд.
Насолоджуйтесь шовковим халатом,
ALTINBASAK.
Постільна білизна.
Pavia.