Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Le Vele.

Ви знаходитесь на завершальному етапі облаштування спальні і саме зараз зайняті пошуком відповідної білизни та аксесуарів? Тоді наша пропозиція адресована вам. Команда інтернет магазину issi.com.ua рада запропонувати своїм постійним клієнтам, новим покупцям та просто гостям нашого сайту повну колекцію домашнього текстилю, атрибутів для сну та постільної білизни всіх розмірів від відомого турецького бренду Le Vele. Широкий модельний ряд товарів, різноманітна палітра кольорів дозволить з легкістю облаштувати будь-яке спальне місце: від дитячої люльки до просторого ліжка. Le Vele – синонім якості Le Vele – турецький бренд, який впевнено почувається на ринку останні 25 років. Назва торгової марки на слуху споживачів усього світу. І це, безумовно, велике досягнення компанії, що спеціалізується на випуску предметів домашнього побуту, спального приладдя та постільної білизни. Під маркою Le Vele виробляються такі типи домашнього текстилю:
• постільна білизна;
• рушники;
• подушки;
• ковдри;
• покривала та пледи.
/> Пошиття виробів здійснюється на турецьких фабриках у тісній співпраці із сучасними французькими дизайнерами. Ось чому у кожній речі цієї торгової марки простежується неповторний французький шарм та елегантність.
Постільна білизна
Постільна білизна Le Vele традиційно випускається з натуральної сировини найвищої якості. Комплекти із сатину з року в рік користуються постійним попитом. 100% бавовняна тканина завдяки особливому плетенню ниток виходить надзвичайно м'якою. Спати на такому ліжку комфортно будь-якої пори року, вона чудово вбирає вологу, пропускає повітря і сприяє природній терморегуляції тіла людини. Блискуча поверхня сатину надає постільній білизні вишуканого блиску.
Комплекти постільної білизни Le Vele із натурального шовку відносяться до виробів преміум класу. Цілющі властивості натуральної шовкової тканини відомі дуже давно. Шовкова постільна білизна має чудові тактильні властивості, підтримує природну температуру тіла людини, не викликає алергію і в цілому благотворно впливає на організм. Єдиним недоліком таких виробів є їхня висока вартість. Але хіба це є перепоною, якщо ви прагнете до того, щоб ваш сон був комфортним і безтурботним? Останнім часом особливою популярністю та попитом користується постільна білизна з бамбукового волокна. Технологи Le Vele розробили унікальний метод обробки цього природного матеріалу. Бамбукова постільна білизна вважається однією з практичних. Такі вироби міцні та довговічні, легко стираються і практично не потребують прасування.
Постільна білизна турецького бренду вирізняє неповторний французький дизайн. Будь то спокійні пастельні тони, яскраві принти або сучасний 3Д-малюнок – у кожному виробі є свій неповторний шарм. Елегантна вишивка або тонке мереживо на ліжку стануть справжньою родзинкою вашої спальні.
Домашній текстиль Le Vele
Крім комплектів постільної білизни під маркою Le Vele випускаються ковдри та подушки з різних типів та форм. Як наповнювач використовуються як натуральні, так і сучасні штучні антиалергенні матеріали. Вся сировина проходить багаторівневу перевірку на безпеку та екологічну чистоту. Якість виробів підтверджено міжнародними сертифікатами.
Купити домашній текстиль Le Vele
Купіть вироби Le Vele, принесіть собі задоволення зіткнутися з ніжним турецьким текстилем. Елітна постільна білизна з натурального шовку, упакована в презентабельну коробку, стане вишуканим та корисним подарунком для ваших близьких.
Колекція постільної білизни та домашнього текстилю Le Vele в інтернет-магазині issi постійно оновлюється. Звертайтесь, і ми з радістю допоможемо оформити та обладнати вашу спальню найкращим текстилем та атрибутами відповідно до останніх модних тенденцій.
Поштові ящики.
Deco Bianca.
Ідеальний банний рушник – який він?