Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

COTTON BOX

Турецька компанія Сotton box нещодавно вийшла на світовий ринок домашнього текстилю, але швидко завоювала популярність у багатьох країнах. Основні переваги постільної білизни цього бренду
• У складі тканини є тільки натуральні матеріали. Це означає, що воно приємне до тіла, має відмінні гігроскопічні властивості, не викликає алергії.
• Сучасний дизайн та широка гама кольорів. З асортименту комплектів Сotton box ви точно підберете постільну білизну за стилем інтер'єру вашої спальні. Орнаменти та малюнки постільної білизни цієї торгової марки внесуть особливість у її оформлення.
• Міцність, довговічність, зносостійкість. Постільний текстиль Сotton box прослужить дійсно довго і радуватиме вас не один рік. Після прання кольори не потьмяніють, а тканина не втратить своїх властивостей.
• Найкраще співвідношення «ціна-якість». В асортименті марки Сotton box постільна білизна різної щільності.
Виробництво здійснюється у кращих традиціях турецьких текстильників на сучасному обладнанні командою професіоналів з використанням місцевої натуральної сировини найвищої якості. Такий ретельний підхід дозволяє отримати продукцію по-справжньому добротну для вишуканого покупця. Фірма Сotton box спеціалізується на пошитті текстилю для спальні із сатину, бязі, ранфорсу. Сатинова білизна виглядає більш ошатно та елегантно, завдяки гладкій поверхні та вишуканому блиску. Ранфорс має іншу назву – турецька бязь. Завдяки особливому плетиву ниток тканина стає особливо міцною та довговічною, при цьому барвники лягають на неї ідеально рівно.
Ще однією особливістю цього турецького виробника є різноманітність моделей, що випускаються. Тут ви можете підібрати комплект полуторного розміру, двоспального (євро), популярні сімейні комплекти, а також дитячі та підліткові набори з оригінальним забарвленням, що відповідає віку вашої дитини. Примітно, що сировина для дитячого текстилю проходить додаткову багаторівневу перевірку, застосовуються нешкідливі гіпоалергенні барвники. В результаті білизна Сotton box для малюків виходить надзвичайно м'якою, барвистою та безпечною.
Колекції бренду Сotton box постійно поповнюються новими моделями. Технологи та дизайнери компанії стежать за останніми тенденціями на ринку постільної білизни та домашнього текстилю.
У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо придбати комплекти постільної білизни Сotton box за демократичними цінами. Оформити замовлення легко навіть для новачка.
• Здійснюємо швидку доставку
• Зручний каталог товарів з класифікацією за виробником та розміром комплектів
• Детальний опис товару та якісне фото
• Консультація досвідчених менеджерів та дизайнерів. Допомога у вирішенні будь-яких питань.

Як вибрати килимки у ванну.
Правильне рушник: як вибрати і де використовувати?
TAC