Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Mariposa.

Популярна торгова марка постільної білизни та домашнього текстилю Mariposa з кожною новою колекцією не перестає дивувати своїх шанувальників бездоганною якістю продукції та новими дизайнерськими рішеннями. Постільна білизна цієї марки представлена ​​комплектами серії «еліт» і відрізняється чудовою якістю. Цікаві факти про бренд Компанія Mariposa була заснована в Туреччині в середині 80-х років минулого століття. За короткий проміжок часу вона завоювала популярність не тільки у себе на батьківщині, а й далеко за її межами. Сьогодні цей бренд пізнаваний у всьому світі. Назва компанії перекладається як «метелик». Якщо ви бачите відповідний логотип на упаковці постільної білизни, знайте перед вами продукція преміум-класу.
Виробничі площі компанії розташовуються більш ніж на 10000 квадратних метрів території. Над розробкою технологічних процесів працюють професіонали своєї справи, найдосвідченіші технологи, хіміки, інженери. Дизайнери розробили свій власний унікальний стиль постільної білизни Mariposa.
Керівництво компанії з упевненістю заявляє, що їхній домашній текстиль їхньої торгової марки має всі необхідні міжнародні сертифікати якості.
Наприкінці 90-х років турецький бренд представив свою продукцію і українському покупцеві.
Постільна білизна Mariposa
Постільна білизна турецької торгової марки відрізняється бездоганною якістю. Для його виготовлення застосовують 100% натуральні матеріали.
• Сатин із жаккардовим плетінням виглядає розкішно. З такого матеріалу, як правило, виготовляють однотонну постільну білизну. Такі комплекти виглядають ошатно і вишукано. Бамбукове волокно у складі тканини покращує споживчі характеристики. Така постільна білизна довговічна і зносостійка, добре переносить прання, практично не мнеться.
• Сатин люкс – надзвичайно м'який та шовковистий матеріал. Родзинкою тканини є неповторний блиск. Така постільна білизна приємна на дотик, має гарні гігроскопічні характеристики, не викликає алергію і подразнення на шкірі. Сатин не потребує особливого догляду, добре стирається і надовго зберігає яскравість кольору.
• Сатин-шовк або бамбук-шовк – нова розробка технологів компанії Mariposa. Штучне волокно у складі матеріалу за своїми властивостями нічим не поступається натуральному шовку, але значно знижує ціну готового виробу. Постільна білизна із сатин-шовку приємна до тіла, спати на ній зручно та комфортно. Догляд за таким текстилем не складний, прасування йому не потрібне.
У процесі виробництва постільної білизни використовуються натуральні, нешкідливі барвники. Фарбування тканин та нанесення малюнка проводиться із застосуванням сучасних технологій. Завдяки цьому комплекти постільної білизни Mariposa надовго зберігають привабливий вигляд та яскравість кольорів.
Пошиття виробів відбувається на сучасному обладнанні, якість виготовлення суворо контролюється.
Купити постільну білизну Mariposa
У каталозі нашого інтернет магазину постільна білизна відомого турецького бренду представлена ​​в широкому асортименті. Великою популярністю у наших клієнтів користуються комплекти Mariposa у двоспальному євро розмірі, сімейному та полуторному. Комплектація наборів залежить від розміру.
Асортимент товарів постійно поповнюється. Ми можемо запропонувати комплекти з останньої колекції бренду за демократичними цінами з доставкою в будь-яку точку України.
Зробити покупку комплекту постільної білизни, що сподобався, просто – оформіть замовлення через кошик замовлень або зателефонуйте нам за вказаними телефонами.
Халат.
Навіщо купувати надувний гамак?
Як вибрати комплект дитячої постільної білизни