Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Халат.

Халат – практична та потрібна річ у гардеробі. Цей тип одягу буде однаково комфортним і жінкам, і чоловікам, і навіть дітям. Якщо ви наважилися купити халат, рекомендуємо вам відвідати однойменний розділ нашого інтернет-магазину. Цей товар представлений у великому асортименті. Ми пропонуємо тільки якісні сертифіковані речі від провідних світових виробників
• Банні
• Для повсякденного носіння
Теплі та м'які банні халатики подарують вам почуття тепла та затишку після ванни. Вони зазвичай довгі, із запахом, широкими рукавами та капюшоном. Ми рекомендуємо вибирати халати для ванни з натуральних тканин, краще, якщо це буде махра. Такі вироби добре вбирають вологу, приємні на дотик, не викликають подразнення на шкірі. 100% бавовна дозволяє тілу дихати. Бамбукове волокно у складі тканини робить її міцною та довговічною. У нас ви можете придбати махрові халати для всіх членів сім'ї. Чоловіча лінія представлена ​​різноманітними кольорами та розмірами. Жіночий модельний ряд здивує вас різноманітністю. Ми пропонуємо жіночі махрові халати всіх розмірів різної довжини в різній колірній гамі: від яскравих насичених кольорів до м'яких пастельних тонів. Діти так хочуть бути схожими на дорослих і носити халат, як у мами та тата. Ми із задоволенням підберемо цю річ вашому малюку. Раді запропонувати вам великий вибір дитячих моделей із забавними забарвленнями у вигляді улюблених героїв казок та мультфільмів. В наявності всі розміри: від малюків до підлітків.
У домашній моделі має бути зручно займатися повсякденними справами. Ми пропонуємо величезний вибір чоловічих та жіночих домашніх халатів. Рекомендуємо вибирати тканину для цього виду одягу з домішкою синтетики: велюр або мікрофібра. Такі халати практичні, приємні до тіла, довговічні, стійкі до прання, не мнуться і не вигорають. У нас ви можете вибрати варіанти як класичного крою, так і сучасніші, прикрашені декоративними елементами.
Шовкові халати для жінок – новинка нашого інтернет магазину. Унікальність натурального шовку в тому, що він чудово пропускає повітря, здатний утримувати вологу, не викликає алергії. У ньому жінка виглядає красиво та звабливо. Ми можемо запропонувати шовкові халати різної довжини та фасону для жінок з будь-яким типом фігури. Асортимент представлених кольорів задовольнить найвибагливішу покупницю.
Ми постаралися зробити покупку в нашому інтернет-магазині максимально зручною. Якщо у вас виникли питання, наші менеджери завжди на зв'язку та із задоволенням проконсультують вас.
10 причин, чому варто обрати наш інтернет-магазин.
Як правильно підібрати рушник для ваших потреб
Поштові ящики.