Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Karacа Home.

Команда інтернет магазину issi.com..ua із задоволенням повідомляє своїх клієнтів про нові надходження у розділі постільної білизни. Понад двісті шикарних комплектів елітного постільного текстилю від відомого турецького виробника Karacа home зайняли гідне місце у нашому каталозі. Тепер у вас є можливість вибрати та купити набори Karacа home відповідного розміру. Деякі гарнітури укомплектовані в'язаними покривалами та покривалами –піке.
Розвиток бренду Karacа home
Сьогодні постільна білизна Karacа home добре відома у всьому світі. Важко уявити, але так не завжди. 1972 року брати Караджі організували швейну фабрику з виробництва домашнього текстилю. З перших днів компанія дивувала покупців якістю і оригінальним дизайном продукції.
Сьогодні цей бренд обирають справжні цінителі комфорту та бездоганної якості. Текстиль виготовляють із матеріалу вищого класу, а завдяки застосуванню сучасних технологій та власних дизайнерських розробок постільну білизну Karacа home можна сміливо віднести до преміум класу. В даний час фірма зосередила свої зусилля на випуску: постільної білизни; дитячих постільних комплектів, у тому числі і білизни для новонароджених; пледів; покривал.
br /> Бренд продовжує успішно розвиватися, топ-менеджери компанії виношують грандіозні плани та сповнені свіжих ідей. Нові лінії постільної білизни виходять двічі на рік, при цьому попередні колекції продовжують набирати популярності і стають лідерами продажів. До складу команди залучають відомих дизайнерів – майстрів своєї справи. Karacа home радує своїх шанувальників щорічними новими колекціями ексклюзивного домашнього текстилю та постільної білизни.
Переваги текстилю Karacа home
Компанія Karacа home вибирає для виробництва своєї продукції тільки високоякісні, перевірені матеріали. Як сировину використовують найкращі сорти турецької бавовни. Нешкідливі, екологічно чисті барвники на натуральній основі та сучасні технології фарбування тканини дозволяють досягти високих показників зносостійкості. Постільна білизна Karacа home залишається яскравою та привабливою навіть після численних прань.
Текстиль виготовляють зі 100% бавовни. Така білизна гіпоалергенна, дозволяє шкірі дихати, добре вбирає вологу і має унікальні тактильні характеристики.
• Сатинові набори дуже ошатні, виглядають розкішно в будь-якій спальні. Завдяки особливому переплетенню поздовжніх і поперечних волокон поверхню тканини виходить гладкою і блискучою, як у шовку.
• Постільна білизна з ранфорсу надзвичайно м'яка і водночас міцна. Такі комплекти підлаштовуються під температуру тіла. Влітку в цьому ліжку не буде спекотно, а взимку ранфорс подарує тепло та затишок. За допомогою спеціальної технології полірування вдається отримати елегантну глянсову поверхню тканини.
Над дизайном кожної колекції працює велика команда турецьких та європейських фахівців. Білизна Karacа home виглядає стильно і відрізняється своїм неповторним стилем та шармом. Будь-який, навіть найвибагливіший покупець, підбере постільний гарнітур за своїм смаком та уподобаннями. У колекції як класичні комплекти в пастельних тонах з мінімальним малюнком, так і набори яскравих, соковитих кольорів із виразним орнаментом або квітковим малюнком. Романтичним натурам стилісти Karacа home пропонують на вибір шикарна постільна білизна прикрашена неповторною вишивкою та традиційним східним мереживом.
Купити постільна білизна Karacа home
В інтернет магазині issi.com.ua різних варіантах розмірів та комплектації.
Покривало Hanibaba та його переваги
Як вибрати килимки у ванну.
Постільна білизна від TAC