Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Правильне рушник: як вибрати і де використовувати?

У сучасному світі текстилю дизайнери намагаються врахувати усі смаки та потреби покупців. Особливу роль у ньому відіграють рушники, адже вони потрібні в будь-якому домі. >рушник, необхідно звернути свою увагу на його головні характеристики:
- склад і структура тканин;
- вологоубираючі властивості;
- м'якість матеріалу;
- призначення текстилю.
Особливості тканин
У складі рушників інтернет-магазину ISSI – найпопулярніші натуральні та синтетичні тканини, які добре поглинають воду.
1. На першому місці за популярністю йде бавовна. Він довго не втрачає форми і не зношується. Його гіпоалергенність дозволяє використовувати бавовну дорослим та дітям.
2. Ворсиста махра дуже поширена для пошиття рушників. Вона добре поглинає воду і так само швидко висихає після лазневих процедур.
3. Велюрові зразки – гладкі та красиві. Дуже приємні на дотик, але вологу вбирають не так добре, як махра. Це вдалий декоративний варіант.
4. Бамбук називають синтетичним матеріалом, хоча в його основі є натуральна сировина, оскільки обробляється хімічним способом. Це надає йому м'якості та шовковистості.
5. Модал – штучний матеріал. За ступенем поглинання вологи перевищує бавовну, стійку до впливу температур і миючих засобів, але вартість її вища за інші.
Різновиди та функції
Серед рушників є своя класифікація за призначенням. Вони відрізняються за розміром та матеріалом в основі. Вибирайте правильно:
- Кухонні рушники виготовляються із щільних тканин, оскільки ними витирають руки, кухонні поверхні, посуд. Вони практично позбавлені або мають дуже дрібну ворсистість.
- Банні моделі – теплі, з товстого та м'якого матеріалу. Мають великі розміри, що дозволяють повністю завернутися в них після ванни або душу. – схожий на лазневий, але набагато менше. Його шиють із матеріалів з масажним ефектом.
- Дитячі рушники для особливої ​​м'якості мають підвищену ворсистість, відрізняються яскравими забарвленнями та забавними малюнками.
- Пляжні варіанти використовуються для витирання та підстилки на пісок. Їхня відмінність - підвищена щільність і дрібна ворсистість, щоб не застрягав пісок і черепашки. вдома та відпочинку, врахуйте всі ці нюанси, а про якість подбає ISSI.
Постільна білизна.
Як повернути махровим рушникам колишню м'якість та свіжість?
Килимки Сonfetti.