Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Килимки Сonfetti.

«Confetti» - це турецька компанія, що динамічно розвивається. З 1994 року вона впевнено завойовує ринок виробництва та реалізації килимових покриттів. Кількість шанувальників її товарів збільшується з кожним роком. Свій розвиток підприємство розпочинало з фабрики з виробництва килимків для ванної кімнати. Якість товарів та їх дизайн швидко припали до смаку покупцям, а вироби ТМ «Confetti» стали відомі в багатьох куточках світу.
Популярність продукції пояснюється просто, вироби цього турецького виробника відрізняються:
• високою якістю та повною відповідністю міжнародним стандартам;
• цікавим дизайном;
• використанням у процесі виробництва сучасних матеріалів.
/> Килимки «Сonfetti» -найкращий вибір для ванної кімнати
Стильні та яскраві килимки турецького бренду «Confetti» не тільки перетворять та прикрасять ванну кімнату та забезпечать комфортне перебування в ній. Для виробництва виробів застосовуються високоякісні матеріали: акрил. Це сучасний екологічно чистий технологічний матеріал на штучній основі. Килимки з нього гігієнічні, не викликають алергії, мають легкий масажний ефект, стійкі до появи грибка. Акрилові килимки добре переносять прання в пральній машині, не втрачаючи своєї первісної форми, швидко сохнуть, не вигорають; поліамід. Волокно синтетичного походження має високу міцність і зносостійкість. Вироби із поліаміду довговічні, прості у догляді. Поліамідний килимок приємний для босих ніг, не викликає алергію та подразнення на шкірі, перешкоджає виникненню грибка.
Всі вироби підлоги марки «Confetti» мають силіконову основу. Вона не дозволяє килимку ковзати на будь-якому покритті у ванній кімнаті, забезпечуючи цим вашу безпеку.
В асортименті колекції килимки для ванної кімнати різної форми, стилю, декору та виконання. Можна вибрати вироби із різною довжиною ворсу. Це можуть бути килимки з довгим ворсом, які створюють додаткове відчуття тепла та затишку. Покриття з різним рівнем петель виглядають незвичайно та ошатно. Щільний, кручений ворс має виражений ефект масажу.
Будь-який килимок для ванної ТМ «Confetti» це неповторний дизайнерський елемент у вашій ванній кімнаті. Великий асортимент кольорів дозволить підібрати виріб під будь-який інтер'єр. Килимки з вибитим або рельєфним малюнком, зображенням тварин або рослин, з імітацією хутра тварин або морської гальки – вибір дизайну залежить від ваших уподобань та фантазії.
Купити килимки для ванної кімнати «Сonfetti»
В інтернет магазині issi.com.ua представлений тільки якісний домашній текстиль. Наші фахівці стежать за останніми новинками на ринку, беруть участь у міжнародних семінарах та виставках. З упевненістю можна сказати, що килимки для ванної від турецького бренду «Confetti» - це стиль та затишок вашого будинку, турбота про здоров'я та комфорт ваших близьких.
У каталозі нашого магазину представлені вироби найпопулярніших розмірів:
• 80 х 140;
• 80 х 130;
• 60 х 100;
• 57 х 100;
• 50 х 60.
Якщо у вас виникли питання при виборі товарів з асортименту, зв'яжіться з нашими консультантами будь-яким зручним способом або замовте дзвінок. Ми постараємося підібрати модель килимка, що відповідає всім вашим вимогам.
Постільна білизна.
ALTINBASAK.
Як вибрати килимки у ванну.