Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Як вибрати комплект дитячої постільної білизни

Правильне гармонійне розвиток дитини, її здоров'я і гарний настрій багато в чому залежить від повноцінного сну в зручному ліжку. Всі батьки прагнуть від народження оточити свою дитину предметами та речами найкращої якості. Це повною мірою відноситься і до постільної білизни. Може здатися, що вибір дитячої білизни – процес швидкий та простий. Однак до вибору домашнього текстилю для дитини важливо підійти відповідально та виважено, адже від цього багато в чому залежить фізичне та емоційне здоров'я маленької людини.
Вибираємо тканину для дитячої постільної білизни
Насамперед при виборі дитячих постільних комплектів звертайте увагу на тканину, з якої воно виготовлене. Діти, особливо новонароджені проводять у ліжку значну частину часу. Натуральні бавовняні тканини: бязь, батист, фланель, сатин – стануть найкращим вибором. Вони мають прекрасні гігієнічні якості, пропускають повітря і вбирають вологу, не накопичують статичну електрику, не викликають алергію і не дратують шкіру малюка.
Важливою якістю, якою повинен мати матеріал для дитячих моделей, є міцність і довговічність. Не секрет, що спочатку постільний текстиль з дитячого ліжечка часто брудниться і, отже, піддаватиметься численним пранням. Тканина повинна добре переносити вплив миючих засобів та праски, не втрачаючи при цьому яскравості малюнка та своїх споживчих якостей.
Вибираємо дизайн дитячої постільної білизни
Вибір кольорів дитячого постільного текстилю сьогодні неймовірно широкий. У старшої дитини вже можуть бути свої уподобання. При покупці ліжка обов'язково прислухайтеся до вашого малюка. Можливо, постільна білизна з улюбленими мультяшними героями або казковими персонажами допоможе йому швидше заснути і подарує казкові сни. Однак слід пам'ятати, що при виборі текстилю для легких і емоційних малюків варто відмовитися від яскравих відтінків і звернути увагу на текстиль у спокійних пастельних тонах, це позбавить малюка від напруги і сприяє спокійному сну.
Окремо варто сказати про комплекти для новонароджених. Краще якщо це будуть однотонні вироби у спокійних нейтральних тонах з фарбуванням якісними натуральними барвниками.
На що звернути увагу
• Розмір
Постільна білизна від TAC
Килимки Сonfetti.
Рушники Irya.