Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

FIRST CHOICE

First choice – відома турецька фірма з виробництва домашнього текстилю та постільної білизни. Компанія популярна не лише у співвітчизників, а й далеко за межами Туреччини. Постачання продукції здійснюються до Росії, Білорусі, Казахстану, країн Європи. Підприємство First choice досить давно представляє свої товари в Україні. За цей час вони поширилися, завоювали кохання та довіру покупців і продовжують утверджуватись на ринку. Відмінністю First choice від своїх основних конкурентів є молодий, амбітний колектив технологів, інженерів, дизайнерів. Вони впроваджують нові новаторські ідеї та спрямовують свою нестримну фантазію на створення ексклюзивних комплектів постільної білизни. Для пошиття виробів використовуються лише натуральні тканини найвищої якості. Комплекти з ранфорсу, бязі, сатину, бамбукового волокна, жакардових тканин виконані бездоганно і прослужать не один рік.
З жаккарда виготовляють елітну постільну білизну. Воно відрізняється високою міцністю, красою та унікальними властивостями тканини. Колірна гама і декор дозволяє підібрати постільну білизну самому примхливому покупцю. Бамбукове волокно додають до натуральної бавовни. Воно надзвичайно міцне, приємне до тіла, не викликає алергію. З бязі шиють дитячі комплекти та постіль для новонароджених. Вона виходить м'якою та ніжною.
Комплекти First choice для дітей прикрашені улюбленими мультяшними і казковими героями, ліжко для новонароджених виконано в спокійних пастельних тонах, що забезпечить крихті гарний настрій і комфортний сон, а сучасний, реалістичний 3D-малюнок на ліжку припаде до смаку. нашому інтернет магазині ви зможете отримати консультацію щодо представлених товарів та підібрати комплекти постільної білизни First choice в будь-якому розмірі
• Двоспальні євро
• Полуторні
• Сімейні
• Дитячі, в тому числі і для новонароджених.
Кожен комплект поєднує у собі високу якість матеріалів, оригінальне дизайнерське рішення і при цьому має помірну демократичну ціну. Купивши постільні речі First choice ви, безсумнівно, залишитеся задоволені своїм придбанням та зможете довго насолоджуватися комфортним здоровим сном.
Колекція домашнього текстилю First choice на нашому сайті постійно оновлюється

Як вибрати килимки у ванну.
Чохли для меблів: переваги.
Як вибрати постільну білизну.