Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Як ефективно відбілити постіль?

Як ефективно відбілити постільну білизну?
У процесі щоденного застосування простирадла, наволочки, підковдри втрачають початкову свіжість і чистоту:
· На поверхні накопичується дрібне сміття.
· Не виключено виникнення плям і розлучень.
· У тканину вбираються частинки їжі, з'являються сліди від кольорових олівців, слини, поту, інших рідин
Матеріали світлих квітів швидко сіріють або набувають легкої жовтизни. Зміна можлива і з протилежної причини – через тривале незастосування виробів. Постільна білизна лежить у шафі, припадає пилом, тому набуває нальоту старовини. Вироби не здаються естетичними, як раніше? Не поспішайте їх викидати, адже існують ефективні методи відбілювання.
Як відбілити постільні речі за допомогою машини?
У спеціально вбудований в машину відсік додається відбілююче засіб. Важливо підібрати відповідний режим прання. Для надання чистоти постільній білизні з шовку залучають м'які засоби, не здатні пошкодити витончене полотно.
З застарілими забрудненнями на натуральних тканинах допоможе впоратися готовий відбілювач на основі хлору або кисню. Вибираючи його, приділіть хвилину часу детального вивчення інструкції застосування. Вказує тип тканини, для якого розроблено засіб, і порядок роботи з ним допоможуть зробити процес відбілювання простим і ефективним. Є і складніші випадки, наприклад, позбавлення від слідів крові. Перед завантаженням забруднених виробів у пральну машину їх потрібно замочити в холодній воді, попередньо ретельно намиливши спеціальним господарським милом. Після півгодини місце забруднення слід потерти щіткою для прання. Далі все просто: допоможе прання у звичайному режимі.
Успішно впоратися з відбілюванням приладдя, яке пожовтіло, можна за допомогою столового оцту або перекису водню. Потрібно додати рідину у воду і завантажити в розчин текстиль на 30 хвилин.
Чи можна зробити постільні речі ідеально білими вручну? Спробуйте замочувати його у спеціальних магазинних засобах.
Якщо цей спосіб виявиться безрезультатним, допоможе кип'ятіння.
На морі машиною: що взяти з собою в поїздку?
Рушник.
Покупка покривала в інтернеті.