Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Рушник.

Рушники є необхідною і незамінною річчю в побуті кожної сім'ї. У нашому інтернет-магазині зібрана колекція рушників відомих європейських брендів, що відповідають світовим стандартам. Виробники цінують свою репутацію і розташування клієнтів, тому всі технологічні етапи від виробництва полотна до нанесення малюнка на готовий виріб ретельно контролюється і виконується бездоганно. Ми постаралися зробити наш магазин рушників максимально зручним і класифікували товар за декількома категоріями:
• За способом застосування
Банні рушники виготовляють з натуральних бавовняних тканин, найпоширеніша з них махра. Їхня текстура м'яка і пухнаста, вони чудово вбирають вологу, при частому пранні не втрачають свій колір та привабливість. Бамбукове волокно у складі надає виробу антибактеріального та масажного ефекту, збільшує зносостійкість. Різноманітність кольорів та відтінків вас приємно здивує.
Ми пропонуємо тільки якісні лицьові рушники найрізноманітніших розмірів, кольорів та дизайну. Вони можуть відрізнятися за щільністю та матеріалом. Хороший рушник для обличчя має підвищені гігроскопічні властивості, покращені тактильні характеристики і дбайливо доглядатиме за вашою шкірою.
Кухонні рушники застосовуються для витирання рук на кухні або посуду. Часто їх використовують як декоративну прикрасу в їдальні або на кухні. На нашому сайті ми пропонуємо великий вибір цього кухонного атрибуту, ціни вас приємно здивують.
• За складом тканини
Ми постійно розширюємо асортименти, стежимо за новинками та новими розробками у сфері домашнього текстилю. У нас ви знайдете жаккардові, бавовняні рушники, продукцію з бамбука, велюру та сумішевих матеріалів.
• За розміром
У нашому інтернет магазині ви зможете придбати лазневі, лицьові та кухонні рушники різних розмірів від компактних до найбільших, які можна використовувати як пляжні.
Дуже зручно придбати текстиль у наборі. Комплектація набору може бути різною. Всі вироби виконані в одному стилі та кольоровій гамі. Рекомендуємо купувати такі набори індивідуально для кожного члена сім'ї або придбати його як оригінальний і практичний подарунок своїм близьким.
Зробіть покупку прямо зараз, отримайте якісну продукцію, а ми допоможемо зробити гідний вибір та відправимо товар у будь-яку точку України.

Під яким пледом спатиме затишніше?
Як правильно підібрати рушник для ваших потреб
Постільна білизна: правила вибору та характеристики