Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Ковдра.

Ковдра це необхідна частина постільних речей, яка зазвичай купується на тривалий термін, тому до вибору треба підійти грамотно і відповідально. У нас ви можете купити недорогу річ або вибрати ексклюзивний продукт преміум класу. Ми відібрали тільки найякісніший товар провідних європейських, турецьких та українських виробників та зробили вибір простим та зручним, розділивши каталог нашого магазину ковдр на кілька розділів:
• Демісезонні
• Літні
• Зимові та особливо теплі
• Всесезонні
Приступаючи до покупки, важливо визначитися з розміром, сезонністю, матеріалом наповнювача і з тим з якої тканини воно буде пошито. Ми пропонуємо широкий асортимент наповнювачів. Це шерсть, пух, перо, бамбук, бавовна, холофайбер, мікроволокно, мікрогель. Вибір за вами! Як теплий зимовий варіант чудово підійде пухова ковдра. Під ним буде тепло і комфортно людям різного віку, у тому числі і дітям. У нас представлені вироби із якісної сировини на основі натурального пташиного пуху. Наші пухові ковдри неймовірно легкі, невагомі, теплі, гігієнічні. Вони пропускають повітря, дозволяючи тілу дихати. Однак якщо ви чи ваші близькі схильні до алергії, радимо вам придивитися до покривал зі штучного волокна. Сучасні наповнювачі – це якісний високотехнологічний матеріал. Він зберігає тепло, добре відводить вологу та пропускає повітря. Штучний наповнювач полегшує догляд за виробом та підвищує довговічність. Ковдри з овечої або верблюжої вовни подарують вам комфорт та затишок під час сну.
Шовкові – вважаються одними з найвишуканіших і найдорожчих. Вироби з шовку відрізняються неперевершеним комфортом та легкістю. Ми пропонуємо цей вишуканий атрибут для вашої спальні у широкому асортименті. Така ковдра може стати чудовим подарунком для вас і ваших близьких.
Після того як ви визначилися з внутрішньою складовою, подумайте який чохол вам до смаку. Це може бути ранфорс, сатин, тканина з бамбукового волокна, мікрофібри або поліестеру. Вибираючи цей важливий предмет у вашій спальні, не забудьте врахувати його розмір. Наші консультанти допоможуть підібрати вам двоторний, двоспальний варіант або виріб в євро-розмірі. Ми стежимо за останніми новинками у світі домашнього текстилю, працюємо безпосередньо із зарубіжними та вітчизняними виробниками та гарантуємо справжність та якість товару.
Як часто прати постільну білизну?
COTTON BOX
Mariposa.