Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Постільна білизна Bahar.

У вашій сім'ї підростає дитина? Звичайно, ви, як люблячі та турботливі батьки, намагаєтеся дати малюкові все найкраще, оточити його лише якісними речами. Щоб забезпечити дитині комфортний і здоровий сон, купіть комплект постільної білизни Bahar в дитяче ліжечко.
У вашій сім'ї підростає дитина? Звичайно, ви, як люблячі та турботливі батьки, намагаєтеся дати малюкові все найкраще, оточити його лише якісними речами. Щоб забезпечити малюкові комфортний і здоровий сон, купіть комплект постільної білизни Bahar у дитяче ліжечко.
Дитяча білизна Bahar. Характеристики та переваги.
Безпека та якість – ось основні принципи роботи підприємства Bahar. Технологи фабрики мають величезний досвід і вибирають для своїх виробів найякіснішу турецьку бавовну. Дитяча постільна білизна цього бренду виготовлена ​​зі 100% натуральної тканини. Постільна білизна турецького бренду Bahar з дитячої колекції відповідає всім сучасним вимогам, які висуваються до товарів для дітей:
• Комфортність.
• Гіпоалергенність.
• Повітропроникність.
• Екологічність.
Комплекти дитячої постільної білизни виготовлені з ранфорсу. Це міцна гладка тканина. Ліжко з дитячого ліжечка зі зрозумілих причин потребує частих прань. Набори Bahar з ранфорсу не потребують складного догляду. Вони чудово переносять прання та прасування. Не линяють і не вигоряють на сонці.
Кілька корисних порад
• Немовлятам вибирайте гладку постільна білизна. Вишивки або аплікації, навіть найменші, можуть заподіяти незручності дитині.
• Якісний виріб має легкий приємний запах натурального текстилю. Будь-які сторонні запахи повинні насторожити вас.
• Обов'язково вивчайте інформацію на етикетці. Вивчіть інформацію про виробника.
У нашому магазині issi.com.ua ви знайдете постільна білизна від Bahar усіляких кольорів. Для немовлят краще купити однотонні набори спокійних тонів. Старшим карапузам обов'язково сподобаються яскраві забарвлення з персонажами з улюблених казок та мультиків.
Купити дитячу білизну Bahar
Якщо ви вирішили оновити постільна білизна дитині або просто хочете порадувати свою дитину подарунком, то в нашому інтернет магазині issi.com.ua легко знайдете красиві та якісні речі.
Ми працюємо безпосередньо з виробником, тому можемо гарантувати якість та справжність товарів. Наші ціни є конкурентними, а асортимент постійно розширюється. Спеціалісти команди issi.com.
Сатинові комплекти Koloco.
Постільна білизна BHPC.
Надійшли у продаж ковдри з Португалії Leiper.