Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Що потрібно знати при виборі домашнього одягу

Прийшовши додому, так хочеться розслабитися і відволіктися від суєти та міської рутини. Але навіть у домашній спокійній атмосфері, хочеться залишатися красивою і доглянутою жінкою, яка завжди впевнена в собі. Багато хто запитає: як за домашніми справами і клопотами можна бути привабливою? Та легко! Головне - зуміти правильно підібрати для себе стильний і модний, але при цьому, комфортний домашній одяг.

Поради щодо вибору домашнього одягу за типами фігури! », домашня, має підбиратися ретельно. Кожна дама має свій індивідуальний тип фігури і зараз розбиратимемося, кому що підходить.
- Жінкам з фігурою «трикутник» особливо важливо зуміти правильно розставити акценти. Вибираючи домашній костюм у вигляді штанів та футболки, зупиняйте свій вибір на скромних штанах і злегка вільному верху.
- Жінки з фігурою «прямокутник» можуть для дому вибрати як однотонний костюм, так і яскравими принтами, аплікаціями.
- Жінки з фігурою «яблуко» не повинні носити балахоністі моделі. Помнете, що тут головне, правильно зіграти на відтінках. Вироби не перевантажуйте багатьма декоративними елементами.
- Жінки з фігурою «пісочний годинник». Власницям такого типу фігури можна носити будь-які моделі як подовжені, так і вкорочені. Покладайтеся на свою інтуїцію. Вибираючи одяг для дому, дуже важливо підкреслити сильні сторони своєї фігури та вміло приховати недоліки. У будь-якому випадку, такий одяг повинен бути вільним, щоб не сковувати рухи.
Придбайте халати, піжами та домашні костюми тільки з натуральних тканин.
Вибір такого предмета гардеробу – дуже складний, тому що нам потрібно підібрати одяг, який буде зручним і комфортним і водночас не можна допустити перетворення на «плюшеву королеву», особливо при коханому мужчине.

Якому матеріалу віддати перевагу?

В інтернет магазині текстилю зможете вдало підібрати бажаний одяг для будинку, в якому будете чудово почуватися і при цьому, подобатися коханому.
Речі з трикотажу завжди приємні до тіла і чудово виглядають. Шовкові халати та комплекти піжами завжди виграшно виглядають і додадуть особливого шарму. Шовкова або атласна нічна сорочка підійде кожній дівчині та жінці, незалежно від вікової категорії.

Вибирайте такий одяг, в якому,
ALTINBASAK.
Покривала.
Як правильно вибрати ковдру