Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

На морі машиною: що взяти з собою в поїздку?

На морі машиною: що взяти з собою в поїздку?
Поїздка на море на власному автомобілі – що може бути краще? У машину поміститься безліч пляжних речей та інших предметів побуту. Затьмарити відпочинок може тільки ваша забудькуватість. Щоб цього не сталося, рекомендуємо скласти список речей, які обов'язково знадобляться вам і вашій сім'ї під час відпочинку, а ми вам у цьому допоможемо. пляжу, а якщо відпочинок планується дикуном, то й зовсім постійне перебування біля моря. Для цього з будинку потрібно захопити з собою:
· Пляжні рушники.
Саме не одне, а кілька текстильних виробів, бажано хоча б по одному на кожного учасника поїздки. Якщо місця в транспорті достатньо, можна покласти і запасне - на випадок, якщо всі інші рушники будуть мокрими. Якщо з вами їде дитина, виберіть тонкий, але при цьому м'який виріб. Ідеальний вибір - простий бавовняний або навіть банний рушник. Воно захистить шкіру від роздратування і швидко зігріє малюка, якщо він переохолодиться у воді. на базах відпочинку неспроможні забезпечити максимальний комфорт. Надувний гамак змінить ваше уявлення про зручність під час відпочинку біля моря. По-перше, його можна взяти з собою на пляж і відпочивати на м'якій поверхні, замість мучитися на шезлонгу або гарячому піску. По-друге, гамак – додаткове просторе та зручне спальне місце, за яке не доведеться платити в готелі.
· Плед.
Навіть літні дні не завжди прихильні до відпочиваючих біля моря. Іноді погода погіршується, а приємні для засмаги умови змінюються на дощ з грозою. Головне для вас - не захворіти в розпал пляжного сезону, тому краще покласти в багажник м'який плед. Біля моря він стане додатковим захистом не лише від вечірньої прохолоди, а й від настирливих комарів. Крім того, плед – незамінний аксесуар для дітей, які мерзнуть більше, ніж дорослі. Найбільш приємними до тіла є пледи, що складаються з бавовни, акрилу, а також поліестеру.
Все необхідне ви можете придбати в нашому інтернет-магазині. Тут ви знайдете не тільки вражаючий асортимент приладдя для пляжу та відпочинку, але й демократичні ціни на незамінні товари.
Критерії вибору постільної білизни для дітей!
Покривала.
Вуличні поштові скриньки.