Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

TAC

Торгова марка Тас» є одним з найбільших виробників постільної білизни та домашнього текстилю в Європі. Підприємство працює за найсучаснішими технологіями на новітньому устаткуванні, приділяючи величезну увагу навіть найнезначнішим нюансам на етапі виробництва. Якість продукції «Тас» підтверджена міжнародними сертифікатами.
У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо останні колекції постільної білизни бренду «Тас», виконані відповідно до сучасних модних тенденцій, а також класичні традиційні комплекти. Якість виробів відповідає всім критеріям, які ми ставимо до постільної білизни. У нашому каталозі представлені комплекти «Тас» всіх розмірів
• Двоспальні євро
• Півторні
• Сімейні
• Дитячі
Вироби виготовлені зі 100% натуральних матеріалів. Така білизна забезпечить комфортний сон та повноцінний відпочинок. Воно приємне на дотик, утримує вологу, дозволяє тілу дихати, не викликає алергію.
Компанія «Тас» пропонує кілька варіантів постільної білизни. Комплекти із сатину м'які та ніжні. Вони виготовляються з кращих сортів бавовни, а завдяки особливому плетиву ниток тканина виходить міцною і має вишуканий блиск, властивий натуральному шовку. Така постільна білизна практично не меніться і дозволить вашій спальні залишатися ошатною і елегантною. Тканина ранфорс - одна з кращих для постільної білизни, в її складі тільки натуральна бавовна. Своєрідне плетіння волокон робить її приємною до тіла і водночас зносостійкою. Постільна білизна «Тас» із ранфорсу чудово пропускає повітря та вбирає вологу. Влітку воно подарує вам прохолоду і зігріє в холодну пору року. Такий текстиль не потребує складного догляду. Речі з ранфорсу добре переносять прання, не вигоряють.
Протягом багатьох років бренд «Тас» підтверджує бездоганну якість своєї продукції та залишається одним із найпопулярніших у світі. Різноманітна колірна гама комплектів та великий асортимент малюнків дає можливість підібрати текстиль під інтер'єр будь-якої спальні покупцям різного віку.
Купуючи набір постільної білизни торгової марки «Тас» ви робите правильну покупку для своєї спальні. Ця постіль порадує вас не один рік і зробить ваш сон міцним та здоровим.
У нашому магазині тільки якісні вироби, а ціни на представлені комплекти постелі «Тас» вас приємно здивують. Поряд із комплектами постільної білизни преміум-класу в асортименті недорогі набори, але не менш добротні. Наші менеджери постаралися організувати каталог домашнього текстилю для спальні максимально зручно. Кожен товар має докладний опис із зазначенням розміру та складу тканини, якісне фото. Ми оперативно доставимо покупку до будь-якої точки України.

Eponj.
Постільна білизна.
Як доглядати шовкові халати?