Працюємо по всій Україні
Пн—Птн 09:00—18:00Онлайн замовлення 24/7
Зворотний дзвінок

Вплив кольору постільної білизни на сон

Коли Ви переступаєте поріг спальні та бачите постільну білизну, які емоції переповнюють? Спокій, сплеск сил, радість, чи може, апатія і неприємна тривога?
Всі ми знаємо, що колір постільної білизни впливає на нашу психіку і цим самим, викликає певні почуття та емоції.
Якщо Ви знатимете значення квітів і візерунків на психіку людини, тоді легко зможете створити в спальній кімнаті бездоганну атмосферу для відпочинку.

Багатий асортимент постільної білизни на полицях магазинів здатний заплутати кожного з нас . Всі моделі мають унікальність і свої переваги. І все-таки, незважаючи на таке достаток, необхідно розбиратися в колірних значеннях.
Квіткотерапія ділить відтінки на заспокійливі і на ті, що збуджують і дарують енергію. Це дуже цікава і захоплююча наука, яка підкаже кожній людині, який колір постільної білизни підійде під його характер і темперамент. Цікаво, що один і той же близькі відтінки можуть викликати різні емоції у кожного з нас. забезпечить спокійний відпочинок та бадьоре пробудження, однак за умови, що його тони будуть світлі. Неяскраво салатовий, світло-оливковий - своєрідні лікарі душі і тіла, вони мають чудовий вплив на тиск, психіку, надає розслаблюючу дію. Синій набір білизни подарує свіжість, спокій і гарний сон. За рекомендаціями психологів, якщо Вам регулярно сняться нічні кошмари, варто віддавати переваги білизні блакитного відтінку. Саме такий колір допомагає боротися з будь-яким порушенням психіки.
Біле постільна відноситься до класичного безпрограшного варіанту і наповнить спальню неймовірною чистотою та свіжістю. Він наповнить кімнату чистотою та безтурботністю. Вибирати необхідно комплект з якісної елітної тканини (сатин, бамбук, шовк).

Який колір постільного вибрати для романтичної ночі? . Все більше входить у моду чорна постільна білизна, яка надає шарму та розкішності. Такий колір – вибір неординарних особистостей.
Червона постільна білизна ефектно виглядає тільки на дорогих тканинах, особливо шовку.
Вибираючи
Постільна білизна BELLA VILLA.
Як вибрати комплект дитячої постільної білизни
Халати NUSA